Taekwon-do for the Mind: Get a Black Belt in Values

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

 

Project 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP
funded by the European program Erasmus +

Предстоящи събитияСъстезания, изпити за технически степени и тренировъчни лагери

We found no events matching your search criteria. Would you please try again?

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

Заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values

На 17.11.2020г. в пресклуб „България“ се проведе заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP по програмата “Еразъм +” на Европейския съюз. Той бе реализиран от Централен полицейски таекуон-до клуб, съвместно с техните партньори от Гърция и Словения.

Продължава...

Шеста (заключителна) среща по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a black belt in Values

Шеста (заключителна) среща по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a black belt in Values с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. На срещата отново участваха 15 треньори, от държавите България, Словения и Гърция.

Продължава...

Петата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" - Словения

На 06-07 март 2020 г., в х-л reAktiv*** гр. Зрече, Словения се проведе петата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. На срещата отново участваха 15 треньори, от държавите България, Словения и Гърция.

Продължава...

Книга с бонус карти за оценяване и самооценка

След като раздадохме първите книжки и официално стартира системата от символи и бонус карти наблюдаваме страхотен успех в трите държави. Изключително много родители искат да включат децата си да участват в иновативната програма.

Продължава...

Четвъртата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности"

На 30 ноември и 01 декември 2019 г., в гр.  София, България се проведе четвъртата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. Всички 15 участника бяха посрещнати от председателя на ЦПТК г-н Бисер Манчев.

Продължава...

Записване за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values

Уважаеми дами и господа,

от днес (01.11.2019 г.) набираме желаещи за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values. Участниците трябва да са трениращи бойни изкуства на възраст между 7 и 11 години. Да са деца в неравностойно положение, в риск,  от социално слаби или проблемни семейства.

Продължава...

Втората среща от проекта „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values”

На 01 и 02 юни 2019 год. се проведе втората среща от проекта „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values” с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP. Срещата се състоя в град Верия, Гърция, х-л Македония, като на нея присъстваха всички участници по проекта от държавите България, Гърция и Словения.

Продължава...

Андрей Ковачев - гост

Проектът „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values“ с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP финансиран по програмата Еразъм + бе представен на официалното откриване на Градското първенство по таекуон-до, което се проведе на 11 и 12.05.2019г. Официален гост на събитието бе евродепутатът г-н Андрей Ковачев. Проектът има за цел да подпомогне родителите, като ги приобщи в каузата да развием ценностите на бойното изкуство като качества в техните деца. Партньори по проекта са организации от Гърция и Словения.

Продължава...
България, Гърция и Словения
Co-funded by the Erasmus+ Programe of the Eurapean Union

Отказ от отговорност: Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на тази публикация не означава одобрение на съдържанието, което отразява възгледите само на авторите, и Комисията не може да бъде държана отговорна за каквото и да е използване на информацията, съдържаща се в него.

Disclaimer: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.