Taekwon-do for the Mind: Get a Black Belt in Values

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

 

Project 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP
funded by the European program Erasmus +

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

Заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values

На 17.11.2020г. в пресклуб „България“ се проведе заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP по програмата “Еразъм +” на Европейския съюз. Той бе реализиран от Централен полицейски таекуон-до клуб, съвместно с техните партньори от Гърция и Словения.

Продължава...

Шеста (заключителна) среща по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a black belt in Values

Шеста (заключителна) среща по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a black belt in Values с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. На срещата отново участваха 15 треньори, от държавите България, Словения и Гърция.

Продължава...

Петата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" - Словения

На 06-07 март 2020 г., в х-л reAktiv*** гр. Зрече, Словения се проведе петата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. На срещата отново участваха 15 треньори, от държавите България, Словения и Гърция.

Продължава...

Книга с бонус карти за оценяване и самооценка

След като раздадохме първите книжки и официално стартира системата от символи и бонус карти наблюдаваме страхотен успех в трите държави. Изключително много родители искат да включат децата си да участват в иновативната програма.

Продължава...

Четвъртата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности"

На 30 ноември и 01 декември 2019 г., в гр.  София, България се проведе четвъртата среща по проект "Таекуон-До за ума: Вземете черен колан в ценности" с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP, финансиран от програмата Еразъм +. Всички 15 участника бяха посрещнати от председателя на ЦПТК г-н Бисер Манчев.

Продължава...

Записване за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values

Уважаеми дами и господа,

от днес (01.11.2019 г.) набираме желаещи за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values. Участниците трябва да са трениращи бойни изкуства на възраст между 7 и 11 години. Да са деца в неравностойно положение, в риск,  от социално слаби или проблемни семейства.

Продължава...

Втората среща от проекта „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values”

На 01 и 02 юни 2019 год. се проведе втората среща от проекта „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values” с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP. Срещата се състоя в град Верия, Гърция, х-л Македония, като на нея присъстваха всички участници по проекта от държавите България, Гърция и Словения.

Продължава...

Андрей Ковачев - гост

Проектът „Taekwon-do for the mind: Get a Black Belt in Values“ с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP финансиран по програмата Еразъм + бе представен на официалното откриване на Градското първенство по таекуон-до, което се проведе на 11 и 12.05.2019г. Официален гост на събитието бе евродепутатът г-н Андрей Ковачев. Проектът има за цел да подпомогне родителите, като ги приобщи в каузата да развием ценностите на бойното изкуство като качества в техните деца. Партньори по проекта са организации от Гърция и Словения.

Продължава...
България, Гърция и Словения
funded by the European program Erasmus +