Taekwon-do for the Mind: Get a Black Belt in Values

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

 

Project 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP
funded by the European program Erasmus +

Кметът на Шенчур при участниците от България, Гърция и по време на третата среща в Словения

, Публикувана в Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values
Кметът на Шенчур при участниците от България, Гърция и по време на третата среща в Словения Кметът на Шенчур при участниците от България, Гърция и по време на третата среща в Словения
Кметът на Шенчур при участниците от България, Гърция и по време на третата среща в Словения 
The Mayor of Šentjur with the participants from Bulgaria and Greece on the third meeting in Slovenia
На 27-28 септември 2019 г., в гр.  Шенчур, Словения се проведе третата среща по проект "Таекуон-До за ума : Вземете черен колан в ценностите" с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO -SSCP финансиран от програмата Еразъм +. Всички 15 участника бяха много топло посрещнати от Президента на Таекуон-До клуб Ахац г-н Роман Мишкотевц и имахме честта да имаме като специален гост Кмета на гр. Шенчур г-н Марко Диачи, който оцени добрата инициатива и пожела на всички участници много успешно завършване на проекта.
Основната тема на срещата бе обсъждането на книжката (ССБК) за оценка и самооценка, която всеки участник ще получи, и която всъщност се превръща в основно средство за изпълнение на проекта. След дискусии и представени различни гледни точки от всички участници, г-н Марио Данов от България представи подробно английския вариант на книжката (ССБК) и демонстрира как би трябвало да работи с включените участници. Всички приеха много добре крайния продукт и добавиха някой ценни предложения за атрактивноти й представяне на родителите и в най-кратки срокове тя ще бъде преведена на Български, Гръцки и Словенски език. 
В края на срещата всички участници получиха пакет подаръци от домакина на събитието Таекуон-До клуб Ахац. 
Непосредствено преди вечеря членът на Управителния съвет от Словения г-н Денис Драпич покани участниците да посетят трениривъчната зала  на Таекуон-До клуб Ахац, която представлява отлично и много добре устроено спортно съоръжение, което помещава не само спортисти занимаващи се с Таекуон-До, а и такива от други спортове, което може да се счита за добра предпоставка за  широко популяризиране на проекта.
Оценете
(1 глас)
България, Гърция и Словения
funded by the European program Erasmus +