Taekwon-do for the Mind: Get a Black Belt in Values

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

 

Project 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP
funded by the European program Erasmus +

Предстоящи събитияСъстезания, изпити за технически степени и тренировъчни лагери

We found no events matching your search criteria. Would you please try again?

Записване за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values

, Публикувана в Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values
Записване за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values Записване за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values

Уважаеми дами и господа,

от днес (01.11.2019 г.) набираме желаещи за участие в проекта Taekwondo for the mind: Get a black belt in Values. Участниците трябва да са трениращи бойни изкуства на възраст между 7 и 11 години. Да са деца в неравностойно положение, в риск,  от социално слаби или проблемни семейства.

За кандидатстване е необходимо да попълните приложената бланка (свали от тук), която да предадете на треньорите отговорни за реализиране на дейностите по проекта, а именно: Бисер Манчев, Венцислав Игнатов, Явор Тасев, Християн Цанков и Марио Данов. За повече информация може да се обърнете към треньорите или да пишете на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

България, Гърция и Словения
Co-funded by the Erasmus+ Programe of the Eurapean Union

Отказ от отговорност: Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на тази публикация не означава одобрение на съдържанието, което отразява възгледите само на авторите, и Комисията не може да бъде държана отговорна за каквото и да е използване на информацията, съдържаща се в него.

Disclaimer: The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.