Инструктори по Таекуон-До

Инструкторите от Централен Полицейски Таекуон-До Клуб (ЦПТК) са дългогодишни състезатели и треньори с голям опит и индивидуален подход към всеки трениращ. От създаването на клуба през 1993 г. нашата цел е да направим Таекуон-До достъпно за всеки навсякъде по всяко време.

Венцислав Игнатов

Венцислав Игнатов

Главен треньор и председател на ЦПТК от 2002г. Завършил Национална спортна академия „Васил Левски“ – бакалавър „Треньор по Таекуон-До“ и магистър „Олимпизъм и олимпийско движение“.

Тренира Таекуон-До от 1991г. Международен съдия клас А, редовно съдийства на световни, европейски първенства и купи. Организатор на национални и международни състезания по Таекуон-До. Награждаван от Спортна ацоциация на МВР за треньор на годината и от Столична община за развитие на спорта в София.

Таекуон-До степен
VI дан
Зали за тренировки

НСУ "София"

Диана Йоцова

Диана Йоцова

Диана Йоцова (III дан) родена на 21.09.1997 година в град София. Изучава техниките на Таекуон-До от 2004 година. През 2006 година взима приза "Таекуондистка на годината". Има спечелени медали от републикански и европейски първенства.

Таекуон-До степен
III дан
Зали за тренировки

84 ОУ “Васил Левски”, с. Герман

33 ОУ “Санкт Петербург”, гр. София

Марио Данов

Марио Данов

Марио Данов е роден през 1994 година. Изучава техниките и философията на Таекуон-До от 2000 година. Взел е участие в редица национални и международни турнири включително Европейски и Световни първенства. От 2012 година е инструктор по Таекуон-До. Става Международен инструктор през 2019 година. Също така е международен съдия с най-висок международен съдийски клас А. Редовно участва в международни инструкторски и съдийски курсове.

Таекуон-До степен
V дан
Зали за тренировки

23 СУ "Фредерик Жолио Кюри"

гр. София

 
Никола Илиев

Никола Илиев

Никола Илиев е роден в гр. София на 13.10.1977г. Първите си стъпки в изучаване техниките на Таекуон-До прави през 2004г. През 2010г. стартира спортната си кариера като треньор, започвайки да провежда тренировки в 97 СУ "Братя Миладинови", където води групи и до днес. Три години по-късно - през 2013г, за първи път успява да представи своите ученици на Европейско първенство, което се провежда в Италия, a през следващите години и на редица други престижни международни състезания в държави като Унгария, Словения, Гърция, Украйна, Словакия, Румъния, Ирландия и Германия. Учениците на Никола Илиев се отличават с редица постижения, като годишно успяват да спечелят по повече от 100 медала в различни състезания в страната и чужбина. Друго високо признание за него като треньор са и спечелените над 50 купи от негови ученици. През 2016г. завършва международен курс Taekwondix в Полша, а през 2023 успява да защити успешно V дан. През годините Никола взема участие в 5 инструкторски курса, проведени във Великобритания, Полша, Гърция и България. През 2011г. и 2018г. е награден за най-добър треньор от Спортна асоциация - МВР.

Таекуон-До степен
V дан
Зали за тренировки

97 СУ "Братя Миладинови"

"Спортна зала чоН-Джи"

Тедислава Георгиева

Тедислава Георгиева

Тедислава Георгиева изучава техниките на Таекуон-До от 2008 година. Има 95 спечелени медали. Взела е участие в редица национални и международни турнири като Sofia Open, 9-та Европейска купа по Таекуон-До - Сибиу, Румъния, Световно първенство по Таекуон-До - Инцел, Германия. На 7-мата Европейска купа по Таекуон-До в Клуж-Напока, Румъния, печели сребърен и бронзов медал. Последното й голямо отличие е от Европейското първенство в гр. Порец, Хърватска, където завоюва бронзов медал.

Таекуон-До степен
IV дан
Зали за тренировки

11 ОУ "Елин Пелин"

54 СУ "Св. Иван Рилски"

Василена Апостолова

Василена Апостолова

Василена Апостолова изучава техниките на Таекуон-До от 2008 година. Има множество спечелени медали. Взела е участие в редица национални и международни турнири  като Европейско първенство, няколко Европейски купи и много други. Последното ѝ голямо отличие е първо място на Европейско първенство в Хърватия. Взела е участие в международни турнири, проведени в Румъния, Словакия, Украйна, Унгария, Хърватия. Участвала е на различни видове семинари: технически, спаринг семинари, по бойно приложна техника и съдийски. 

Таекуон-До степен
III дан
Зали за тренировки

44 СУ "Неофит Бозвели"

86 ОУ  „Св. Климент Охридски", с. Владая

ЦДГ 4 "Слънчо", с. Владая

Иван Апостолов

Иван Апостолов

Иван Апостолов изучава техниките на Таекуон-До от началото на 2010 година. Има над 50 медала, спечелени за България от международни състезания и над 150 завоювани на българска земя.

Таекуон-До степен
IV дан
Зали за тренировки

44 СУ "Неофит Бозвели"

86 СУ “Св. Климент Охридски”, с. Владая 

ЦДГ 4 “Слънчо”, с. Владая  

Абонамент чрез RSS