Инструктори по Таекуон-До

Инструкторите от Централен Полицейски Таекуон-До Клуб (ЦПТК) са дългогодишни състезатели и треньори с голям опит и индивидуален подход към всеки трениращ. От създаването на клуба през 1993 г. нашата цел е да направим Таекуон-До достъпно за всеки навсякъде по всяко време.

Венцислав Игнатов

Венцислав Игнатов

Венцислав Игнатов изучава техниките на Таекуон-До от хххх година. Има спечелени медали....... Взел е участие в редица национални и международни турнири  като ... Последното и голямо отличие е ..... от ххххххххххх състезание, където завоюва ......

Таекуон-До степен:
V дан
Зали за тренировки:

НСУ "София"

Диана Йоцова

Диана Йоцова

Диана Йоцова (II дан) родена през 1997 година в град София. Изучава техниките на Таекуон-До от 2004 година. През 2006 година взима приза "Таекуондистка на годината". Има спечелени медали от републикански и европейски първенства. Треньор в 33 ОУ “Санкт Петербург”, гр. София от 2017 година и в 54 СУ “Св. Иван Рилски”, гр. София от 2019 година.

Таекуон-До степен:
II дан
Зали за тренировки:

33 ОУ “Санкт Петербург”

54 СУ “Св. Иван Рилски”

 
Иван Апостолов

Иван Апостолов

Иван Апостолов изучава техниките на Таекуон-До от началото на 2010 година. Има над 50 медала, спечелени за България от международни състезания и над 150 завоювани на българска земя.

Таекуон-До степен:
III дан
Зали за тренировки:

44 СУ "Неофит Бозвели"

с. Мърчаево, ул. Зюмбюл 1
Читалище "Светлина"

 

Никола Илиев

Никола Илиев

Никола Илиев е роден в гр. София на 13.10.1977г. Първите си стъпки в изучаване техниките на Таекуон-До прави през 2004г. През 2010г. стартира спортната си кариера като треньор, започвайки да провежда тренировки в 97 СУ "Братя Миладинови", където води групи и до днес. Три години по-късно - през 2013г, за първи път успява да представи своите ученици на Европейско първенство, което се провежда в Италия, a през следващите години и на редица други престижни международни състезания в държави като Унгария, Словения, Гърция, Украйна, Словакия, Румъния, Ирландия и Германия. Учениците на Никола Илиев се отличават с редица постижения, като годишно успяват да спечелят по повече от 100 медала в различни състезания в страната и чужбина. Друго високо признание за него като треньор са и спечелените над 50 купи от негови ученици. През 2016г. завършва международен курс Taekwondix в Полша, а през 2019 успява да защити успешно IV дан. През годините Никола взема участие в 5 инструкторски курса, проведени във Великобритания, Полша, Гърция и България. През 2011г. и 2018г. е награден за най-добър треньор от Спортна асоциация - МВР.

 
Таекуон-До степен:
IV дан
Зали за тренировки:

97 СУ "Братя Миладинови"

Николай Иванов

Николай Иванов

Николай Иванов започва да тренира през 2009 г. в НСУ "София" при Сабумним Венцислав Игнатов. Взима активно участие на множество международни и национални състезания. Участвал е на 1 световно първенство и 3 европейски първенства, от които успява да завоюва едно второ място на европейското в Босна и Херцеговина през 2019 г. Печели награда за най-добър юноша на международно състезание в Словения. През 2019 успешно защитава 3 дан.

От 2021 година е треньор в 84 ОУ “Васил Левски”, с. Герман

Таекуон-До степен:
III дан
Зали за тренировки:

с. Герман
84 ОУ “Васил Левски”

 
Тедислава Георгиева

Тедислава Георгиева

Тедислава Георгиева изучава техниките на Таекуон-До от 2008 година. Има 95 спечелени медали. Взела е участие в редица национални и международни турнири като Sofia Open, 9-та Европейска купа по Таекуон-До - Сибиу, Румъния, Световно първенство по Таекуон-До - Инцел, Германия. Последното и голямо отличие е от 7-мата Европейска купа по Таекуон-До - Клуж-Напока, Румъния, където завоюва сребърен и бронзов медал.

Таекуон-До степен:
III дан
Зали за тренировки:

11 ОУ "Елин Пелин"

Абонамент чрез RSS