Taekwon-do for the Mind: Get a Black Belt in Values

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values

 

Project 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP
funded by the European program Erasmus +

Заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values

, Публикувана в Taekwon-Do for the mind: Get a Black belt in Values
Заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values Заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values

На 17.11.2020г. в пресклуб „България“ се проведе заключителна пресконференция по проекта Taekwon-Do for the Mind: Get a Black Belt in Values с № 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP по програмата “Еразъм +” на Европейския съюз. Той бе реализиран от Централен полицейски таекуон-до клуб, съвместно с техните партньори от Гърция и Словения.

В пресконференцията участваха председателят на клуба г-н Венцислав Игнатов, ръководителят на проекта г-н Бисер Манчев, мениджърът за контрол на качеството г-н Явор Тасев, Магдалена Игнатова, която бе участник в проекта и Ясмина Андреева, чиито деца също участваха в иновативната програма. Те представиха пред медиите съдържанието и ефективността от проекта. В края на пресконференцията бе обявено, че клубът е одобрен за продължаване и надграждане на този проект, като се включват нови партньори в лицето на Румъния и Северна Македония.

Линк към новината от пресклуб България: Кликнете тук!

Оценете
(2 гласа)
България, Гърция и Словения
funded by the European program Erasmus +